https://www.bskareldegrote.nl/wp-content/themes/gymappstest Expeditie met LEF! |

Expeditie met LEF!

Vandaag werden we verrast op school. Juf Madeleine is een van de 16 leerkrachten binnen de SKPO die LEF heeft getoond. Ze sluit aan bij een groep mensen met een plek waar met passie en energie uitdagingen, ideeën en vraagstukken behandeld worden om zo het koersplan van SKPO op het gebied van uitdagend en innovatief onderwijs te realiseren. SUPER GAAF! Hopelijk zien we hier volgend schooljaar veel van terug bij ons op school.

Expeditie met Lef is van én voor leerkrachten binnen SKPO. Een netwerk waar onderwijsprofessionals met passie en een actieve rol binnen het onderwijs samen kunnen innoveren en onderzoeken. Een energieke broedplaats waar kennisdeling centraal staat en we kunnen sparren met Lef en liefde voor het onderwijs. Met behulp van thematisering kunnen we elkaar inspireren en versterken. Een plek waar met passie en energie uitdagingen, ideeën en vraagstukken behandeld worden om zo het koersplan van SKPO op het gebied van uitdagend en innovatief onderwijs te realiseren. 
‚Äč
Expeditie met Lef is gestart met een gezamenlijk verlangen om ontwikkeling van kinderen én leerkrachten centraal te stellen. De leerkrachten de regie terug te geven over het onderwijs en hiermee de transfer te maken naar onze prioriteit: de leerlingen. De leerkrachten mogen zelf het onderwijs co-creëren en maken. De leerkrachten mogen het anders vastpakken, maar we zetten de kinderen aan het stuur van hun eigen leeravontuur. We vinden het belangrijk om een plek in te richten waar innovatie van het onderwijs de volle aandacht krijgt. Al onze leerkrachten met lef verdienen een plek waar je geïnspireerd en verbonden raakt met onderwijsontwikkeling.
SKPO investeert in de rol van de leerkracht.